L-ai văzut? Iulian, un băiețel de doar 8 ani, a dispărut fără urmă. Părinții își strigă disperarea

Iulian, un băiețel de doar 8 ani, a dispărut fără urmă. Părinții își strigă disperarea © Acces Direct

Iulian Alexandru Biţică a dispărut de acasă, sâmbătă după-amiaza, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el. Băieţelul de 8 ani se juca în apropiere de casă, atunci când a fost observat, pentru ultima dată, de tatăl lui.

Poliţiştii au încercat să dea de urma lui Iulian şi au audiat mai multe persoane. Printre ei se numără şi fostul iubit al mamei băiatului, a cărui maşină a fost verificată de criminalişti.

„Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, că eu trebuia să merg până undeva, să-mi iau ceva de la muncă şi când m-am întors înapoi, nu mai era acolo. El nu a mai plecat niciodată. Nu s-a întâmplat niciodată chestia asta, să plece”, a spus Claudiu, tatăl băiatului, pentru „Acces Direct”.

Peste o sută de poliţişti, jandarmi şi săteni au încercat şi azi să-l găsească pe Iuilian. Băieţelul a fost căutat pe câmpurile din apropierea localităţii cu un câine de urmă, dar şi cu un elicopter dotat cu o cameră cu termoviziune. În plus, căutările au fost extinse şi la haznalele din apropierea localităţii, care au o adâncime de peste 10 metri.

Tatăl şi mama vitregă se gândesc că cel mic este în viaţă şi speră să îl găsească cât mai repede.

„Bănuiesc că cineva l-a luat cu maşina, că nu apare nici pe camere, nu poate să îl vadă nicăieri”, a mai spus Claudiu.

Iulian este slab, are un metru şi trei zeci de centimetri înălţime, faţa ovală şi ochii căprui. Iar cei care-l văd sunt rugaţi să anunţe poliţia!


facebook whatsapp twitter pinterest