Iulian, băiețelul dispărut din Pecineaga, a fost găsit mort

Iulian, băiețelul dispărut din Pecineaga, a fost găsit mort © Captură video

Iulian Alexandru Biţică, băiețelul din Pecineaga dat dispărut, a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost scos dintr-un bazin de dejecții al complexului de porci din Pecineaga.

UPDATE: Trupul neînsuflețit al copilului au fost scos din bazinul în care se căutase deja de către scafandrii voluntari de la Eforie care au decis ca vineri dimineață să mai caute o dată. 

Iulian dispăruse de pe data de 2 noiembrie. De atunci nimeni nu a mai știut nimic de el, iar autoritățile au început căutările în localitate.

Părinții lui Iulian, despărțiți, credeau în primă fază că băiețelul a fost răpit în timp ce se plimba cu rolele. "Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă. Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el", a declarat Alexandra Păuleţ, mama lui Iulian, în urmă cu câteva zile.  

Din păcate, astăzi au primit cea mai tristă veste: Iulian este mort, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit într-un bazin de dejecții al complexului de porci din Pecineaga.

Căutările în bazinele de dejecție au început de câteva zile. Două dintre acestea au fost golite, iar pompierii l-au căutat pe micuț cu un năvod pescăresc.

Trupul neînsuflețit al lui Iulian a fost transportat la morgă pentru necropsie, pentru a se stabili care a fost cauza morții. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro