Judecătorii au decis! Ce se întâmplă cu tânărul din Suceava care şi-a biciuit iubita minoră însărcinată

+3 click pentru
galerie

Judecătorii au decis! Ce se întâmplă cu tânărul din Suceava care şi-a biciuit iubita minoră însărcinată © Captură Video

Tânărul de 19 ani din Suceava care a şocat opinia publică după ce şi-a biciuit iubita însărcinată, a primit răspunsul la contestaţia făcută.

Băiatul a contestat decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile a magistraţilor de la Judecătoria Rădăuţi. Procurorii Curţii de Apel Suceava au analizat contestaţia tânărului şi au luat o hotărâre.

Ce decizie au luat magistraţii

Curtea de Apel Suceava a respins contestaţia, ca fiind nefondată. În prezent, inculpatul Gabi-Gavril Litră este în custodia Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava. El fusese încarcerat preventiv pentru 30 de zile pentru săvărşirea faptei de act sexual cu un minor, decizie luată de Judecătoria Rădăuţi.

Victima nu a depus plângere 

În imaginile surprinse chiar de mama adolescentei de 15 ani se poate vedea clar cum tânărul o loveşte pe fată cu un bici, o obligă să pună mâinile în jar încins, apoi o loveşte cu pumnul în faţă.

Filmarea a fost publicată pe Facebook de către un fost concubin al mamei fetei. Astfel au aflat poliţiştii despre întâmplarea revoltătoare. Autorităţile au demarat o anchetă şi l-au reţinut pe individ, pentru a-l prezenta mai apoi instanţei de judecată.

Deşi inaginile transmit o durere cruntă, mai ales că minora este însărcinată în cinci luni, nici ea, nici mama ei nu au depus plângere împotriva agresorului. Mai mult, cele două i-au luat apărarea, spunând că totul a fost o glumă, agresiunea nefiind una reală. 

În cele din urmă, adolescenta de 15 ani a ajuns în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro