Julieta, o adolescentă de 15 ani din Cluj, a dispărut fără urmă. Familia e disperată!

Julieta, o adolescentă de 15 ani din Cluj, a dispărut fără urmă. Familia e disperată! © stiridecluj.ro

Poliţiştii din Cluj au făcut apel la populaţie în vederea depistării unei adolescente de 15 ani care a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Este vorba despre Boroş Andrada Julieta, o fată din comuna Floreşti.

Boroş Andrada Julieta, în vârstă de 15 ani, a plecat de la locuinţa din comuna Floreşti, judeţul Cluj şi nu s-a mai întors la domiciliu. Ultima dată, fata a luat legătura cu rudele pe 4 februarie, în jurul orei 16:00. Minora ar fi spus familiei că se află în comuna Unirea, judeţul Alba, conform stiridecluj.ro.

IPJ Cluj a transmis că "minora Boroș Andrada Julieta, în vârstă de 15 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, a luat legatura ultima dată cu familia sa la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 16.00."

Poliţiştii au nevoie de ajutorul cetăţenilor pentru a o găsi şi au făcut un apel în acest sens.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,67 m, 75 kg, ochi căprui, constituție robustă.  

În momentul plecării, Boroş Andrada Julieta purta o bluză roz, pantaloni negri și cizme negre din piele.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

O altă copilă din Cluj dată dispărută, a fost găsită

O minoră de 12 ani, originară din comuna Cămăraşu, judeţul Cluj, dată dispărută pe 3 februarie, a fost găsită de poliţişti. Marţi dimineaţă, poliţiştii au anunţat că Gecan Alesia-Maria, în vârstă de 12 ani, a fost depistată în urma unei ample căutări.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro