Jumătate din personalul medical de la Spitalul Gerota, infectat cu coronavirus

Jumătate din personalul medical de la Spitalul Gerota, infectat cu coronavirus © arhivă

Situație critică la Spitalul Ministerului de Interne Dimitrie Gerota! Jumătate dintre personalul medical al unității spitalicești a fost diagnosticat cu virusul Covid-19.

Jumătate dintre medicii și asistentele de la Spitalul Ministerului de Interne Dimitrie Gerota ar fi fost contaminați de fostul ofițer MAI care a mințit autoritățile că nu a fost plecat din țară, când el, de fapt, venea din Israel. 

Medicii și asistentele depistați cu coronavirus au fost duși la Spitalul Victor Babeș din Capitală, conform Antena3. 

Unitatea spitalicească a Ministerului de Interne este în carantină de o săptămână. 

Un cunoscut medic, infectat la datorie, la Spitalul Dimitrie Gerota

Medicul Cătălin Belinski a aflat că este infectat cu coronavirus la trei zile de când și-a petrecut ziua de naștere în spital, la datorie. 

„Dr. Cătălin Belinski s-a îmbolnăvit de coronavirus la datorie, în timpul carantinei de la spitalul Gerota. Gândurile noastre cele mai bune merg către bunul nostru prieten precum şi către ceilalţi eroi necunoscuţi din sistemul sanitar românesc, care luptă în linia întâi zilele acestea, care-şi pun în pericol propria sănătate şi siguranţa pentru noi, toţi ceilalţi. Vă mulţumim din suflet, sunteţi extraordinari! Cătălin, nu uita, până la urmă, Binili Învinge! ❤️Trebuie", este mesajul transmis pe rețelele de socializare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro