Jurnalist român, transmite din mijlocul epidemiei cu coronavirus. Declarații uluitoare

+2 click pentru
galerie

Jurnalist român, transmite din mijlocul epidemiei cu coronavirus © Facebook

Coronavirusul a luat naștere în Wuhan, China, însă s-a răspândit cu rapiditate și pe alte continente. Zeci de mii de persoane au murit din cauza virusului ucigător, de altfel, nici cazurile de îmbolnăvire nu au fost puține.

Pentru că în jur de 27 de țări au raportat îmbolnăviri cu coronavirus, autoritățile au declarat la nivel mondial epidemie. 

Acum, chiar din centrul epidemiei cu coronavirus din China un jurnalist român aduce ultimele informații despre ceea ce se întâmplă cu oamenii de acolo care au contactat virusul ucigător, dar și care sunt ultimele statistici realizate de autorități. 

Rareș Cosma, corespondetul China Radio Internațional, a dezvăluit în cadrul unei emisiunii, conform Antena 3, că acum situația este total invers față de cum se prezenta la începutul epidemiei.

Se pare că lucrurile în China încep să se îndrepte, iar în acest moment, numărul celor care se recuperează după ce au contactat coronavirusul este mai mare decât numărul deceselor provocate de virusul din China.

Comisia Națională de Sănătate din China updatează datele în fiecare zi, la 24 de ore vine cu noi date. Azi, la ora 14, ora României, au fost confirmate 34.598 de cazuri în china și în străinătate 270 de cazuri. Sunt 723 de victime până în acest moment și s-au recuperat 2.050 de persoane. La începutul epidemiei, numărul decedaților era mai mare decât al celor care se recuperau. Acum, raportul s-a inversat”, a spus jurnalistul Rareș Cosma, la Antena 3.

Deși, multe persoane au ales să plece din China, odată cu pariția acestui virus, Rareș Cosma spune că nu s-a gândit o clipă să se întoarcă în România. Jurnalistul a mai mărturisit că se protejează de coronavirus prin purtarea unei măști constant, dar și având o igienă exagerată.

”Nu m-am gândit să mă întorc în România din cauza acestei epidemii”, a mai spus jurnalistul Rareș Cosma.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro