Doliu în lumea presei româneşti. Un celebru jurnalist s-a aruncat de la balcon

+2 click pentru
galerie

Doliu în lumea presei româneşti. Un celebru jurnalist s-a aruncat de la balcon © Foto: Facebook

Doliu în lumea presei româneşti. Unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi oameni din lumea presei din România s-a stins din viaţă. Jurnalistul a decis să-şi pună capăt zilelor, duminică, cu puţin timp înainte să împlinească 70 de ani.

Jurnalistul s-a aruncat de la balcon

Jurnalistul Eduard Huidan, pentru că despre el este vorba, s-a sinucis în urmă cu două zie, după ce a decis să se arunce de la balconul locuinţei sale. Se pare că Eduard Huidan nu se simţea deloc bine iar decizia teribilă a luat-o în urma veştilor primite de la medic. Se pare că jurnalistul avea probleme grave de sănătate şi nu a mai rezistat, potrivit presei locale.

Vestea teribilă potrivit căreia Eduard Huidan şi-a pus capăt zilelor a fost dată de Uniunea Ziariştilor Profesionişti. Eduard Huidan a fost unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din Braşov, cu o vastă experienţă în lumea scrisului.

Mesajele cutremurătoare după anunţul morţii lui Eduard Huidan

La puţin timp după ce s-a aflat că Eduard Huidan nu mai este, prietenii şi oamenii care l-au cunoscut şi l-au iubit au transmis mesaje pline de durere, aceştia având doar cuvinte de laudă la adresa regretatului jurnalist.

"Rămas bun, domnule Eduard Huidan! Nu pot să cred! Vă voi purta în amintire ca pe un mare iubitor de Teatru! Dumnezeu să vă odihnească! Sincere condoleanțe familiei!, Am aflat cu durere că prietenul nostru, ziaristul braşovean Eduard Huidan, ne-a părăsit pentru totdeauna. Acum e sus, cu Îngerii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", sunt câteva dintre mesajele transmise de oamenii care l-au cunoscut pe regretatul jurnalist.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro