Un kickboxer din Piteşti şi-a sechestrat şi snopit în bătaie iubita! Motivul care i-a întunecat minţile

Un kickboxer din Piteşti şi-a sechestrat şi snopit în bătaie iubita! Motivul care i-a întunecat minţile © sursa Arhiva

Cătălin Graure, un kickboxer piteştean, şi-a sechestrat şi bătut cu bestialitate iubita din cauză că nu a suportat ideea că s-au despărţit. În urma acuzaţiei, acesta a fost reţinut de poliţişti.

Luptătorul de kickboxing este cunoscut în Piteşti pentru că a participat şi a fost medaliat la diverse campionate la nivel naţional şi mondial. Acesta a fost reţinut de Poliţie, fiind acuzat că şi-a sechestrat fosta iubită şi că a supus-o unor scene grave de violenţă. Bărbatul a ameninţat-o cu un cuţit şi a snopit-o în bătaie. Urmele sunt evidente, deoarece uşile unui dulap au fost rupte în urma agresiunii sale.

Sportivul în vârstă de 24 de ani a fost reţinut de către Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, din comuna Săpata, iar pe data de 14 noiembrie va fi dus în faţa instanţei. Bărbatul este suspectat de furt, violare de domiciliu, distrugere, săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe şi de lipsire de libertate în mod egal.

Potrivit cercetărilor poliţiştilor, Cătălin Graure a intrat în seara de 26 octombrie în locuinţa fostei sale iubite, fără ca să aibă vreun drept. Prin actele sale de violenţă, a forţat-o pe aceasta să nu iasă din casă, iar când a plecat i-a furat cheile.

Poliţia declară că bărbatul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


facebook whatsapp twitter pinterest