Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis au ajuns la Blaj, pentru întâmpinarea Sanctității Sale Papa Francisc

+3 click pentru
galerie

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis au ajuns la Blaj, pentru întâmpinarea Sanctității Sale Papa Francisc © captură video

În urmă cu doar câteva momente, la Blaj au sosit Klaus Iohannis și soția acestuia, Carmen Iohannis, dar și Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă. Papa Francisc este pe drum și din informațiile oferite de presă, se pare că are mai puțin de 40 de kilometri până va ajunge acolo unde oamenii s-au strâns încă de dimineață pentru a-l vedea. 

Astăzi, în ultima zi a călătoriei apostolice a Papei Francisc, în România. Suveranul Pontif este așteptat la Blaj de zeci de mii de credincioși, iar în urmă cu scurt timp și-au făcut prezența și președintele României, Klaus Iohannis, însoțit de soția lui, dar și Prim-ministrul Viorica Dăncilă. De asemenea, la Blaj a ajuns și Principesa Margareta. 

Eleganți, Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au salutat zâmbind mulțimea de oameni care nu a mai contenit cu fotografiile atunci când i-au văzut pe cei doi. Papa Francisc urmează să ajungă în scurt timp la Câmpia Libertății din Blaj. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro