Klaus Iohannis, declaraţie de ultimă oră despre cazul Caracal: "Să nu se mai repete niciodată"

Klaus Iohannis, declaraţie de ultimă oră despre cazul Caracal: "Să nu se mai repete niciodată" © captură video

La evenimentul lănsării candidaturii pentru prezidenţiale, Klaus Iohannis şi-a început discursul cu tragedia care a marcat România în ultimele zile: cazul Caracal. Preşedintele României spune că trebuie luate demersurile necesare pentru ca astfel de erori să nu se mai întâmple.

Klaus Iohannis a declarat încă de la începutul discursului ţinut la lansarea pentru prezidenţiale că România se află într-un moment critic, având în vedere cele întâmplate la Caracal. De asemenea, Klaus Iohannis a menţionat că dată fiind situaţia, toată lumea trebuie să înţeleagă ce este de făcut mai departe, pentru ca astfel de erori să nu se mai întâmple.

"Ne revedem într-un moment critic pentru România, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume pentru ca tot lanţul de erori grave care s-a produs în cazul cumplitei tragedii de la Caracal să nu se mai repete niciodată. Este esenţial să înţelegem de ce am ajuns aici, dar mult mai important, ce avem de făcut pentru a reclădi România normală pe care ne-o dorim cu toţii. Cazul Caracal, cu toate implicaţiile sale profunde, ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat statului şi cetăţenilor săi", a spus Klaus Iohannis. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro