Klaus Iohannis a reacționat, din nou, în cazul crimelor din Caracal! "Demisiile sunt obligatorii" 

Klaus Iohannis a reacționat, din nou, în cazul crimelor din Caracal! "Demisiile sunt obligatorii"

Klaus Iohannis a avut o nouă intervenție în cazul care a șocat întreaga Românie! Președintele țării a transmis că demisiile celor care au gestionat greșit situația sunt obligatorii.

Va avea loc o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării marțea viitoare, iar Klaus Iohannis a transmis că tot atunci va fi prezentată prima evaluare asupra situației odioase petrecute la Caracal.

”Președintele României subliniază că demisiile tuturor celor care au gestionat greșit acest caz, cu urmări atât de dramatice, sunt obligatorii. Pentru garantarea siguranței românilor și pentru a preîntâmpina situații similare, demisiile nu sunt însă nici pe departe suficiente. Atât timp cât corupția, incompetența, promovarea pe alte criterii decât profesionalismul vor fi încurajate de unii decidenți politici, întreaga societate va avea de suferit. Pentru ca astfel de drame precum cea de la Caracal să nu se mai repete, este esențială și eliminarea acestor cauze profunde care au făcut-o posibilă”, este comunicatul transmis de președinție. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro