Asasinul care a îngrozit România, scos din închisoare! "Fiara din Balcani" a fost condamnat pe viață

Asasinul care a îngrozit România, scos din închisoare! "Fiara din Balcani" a fost condamnat pe viață © www.spynews.ro

Konstantinos Passaris, asasinul care a îngrozit țara noastră, ar putea fi scos din închisoarea din Gherla și extrădat în țara natală. După aproape 20 de ani de când a fost arestat aici, "Fiara din Balcani" va merge în Grecia, acolo unde va fi audiat în cazul unor crime comise acolo.

Konstantinos Passaris a fost condamnat la închisoare pe viață în 2003, după ce a omorât doi oameni în București, la o casă de schimb valutar în anul 2001. Cetățeanul grec a fost transferat la Gherla, în anul 2009 din cauză că avea deja două evadări la activ, iar autoritățile se temeau că ar face asta din nou. Alături de o româncă, bărbatul a furat atunci suma de 567 de milioane de lei vechi.

Dacă în prima parte a acestui an judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au respins cererea autorităţilor din Grecia care solicitaseă extrădarea temporară a lui Konstantinos Passaris, lucrurile s-au schimbat acum, spre finalul anului. Conform gazetadecluj.ro, autoritățile române au solicitat transferul condamnatului și așteaptă răspuns din partea autorităților din Grecia în termen de 90 de zile. 

Dacă va fi extrădat, Konstantinos Passaris va continua să ispășească pedeapsa din România acolo, dar va fi judecat și pentru crimele pe care le-ar fi comis în țara natală.

Avocații familiilor victimelor din Grecia le-au cerut deja autorităților grecești să accepte propunerea celor din România, dat fiind faptul că așteaptă acest lucru de aproximativ 20 de ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro