La 83 de ani s-a ales cu dosar penal! Povestea unei bătrâne din Bistrița-Năsăud, infectată cu noul coronavirus

La 83 de ani s-a ales cu dosar penal! Povestea unei bătrâne din Bistrița-Năsăud, infectată cu noul coronavirus © arhiva

O bătrână de 83 de ani dintr-o comună din Bistrița-Năsăud s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolii, după ce a refuzat să fie internată în spital, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. 

Dacă toată viața a muncit și a tras din răsputeri să ajungă la această vârstă, iată că la 83 de ani o bătrănică din Măgura Ilvei s-a ales cu doar penal pentru zădărnicirea combaterii boli, deoarece nu a acceptat să fie internată în spital, deși a fost depistată cu COVID-19.

Momentan, femeia se află în locuința sa, nu se poate deplasa și este grav bolnavă.

„La data de 8 mai, numita M. R., în vârstă de 83 de ani, domiciliată în comuna Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud a fost depistată pozitiv cu COVID-19, iar cu ocazia sosirii echipajului de ambulanță la domiciliul acesteia, a refuzat să fie transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Bistrița în vederea internării, existând riscul de răspândire a bolii”, precizează  procurorul șef Angelica Țiganetea, potrivit Observator.

Primarul localității declară că totul este sub control, iar toți cei care au intrat în bătrăna se află în izolare la domiciliu, neexistând riscul răspândirii. 

Mai mult de atât, edilul localității spune că nu știe cum femeia a reușit să fie infectată cu noul coronavirus, dat fiind faptul că aceasta nu se poate deplasa din casă. 

„Femeia este imobilizată la pat și nu a vrut să meargă la spital. A spus că ea vrea să moară acasă. Nu știm de unde a luat virusul, dar toți cu care a intrat în contact sunt izolați la domiciliu”, a spus acesta pentru Realitatea de Bistrița


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro