La ce gest a recurs managera unei săli de jocuri din Giurgiu, după ce a furat peste 100.000 de lei

La ce gest a recurs managera unei săli de jocuri din Giurgiu, după ce a furat peste 100.000 de lei © Arhiva

Managera unei săli de jocuri din Giurgiu a recurs la un geste xtrem, după ce a sustras peste 100.000 de lei.

Femeia a înscenat o situaţie incredibilă crezând că în modul acesta va reuşi să acopere o gaură de peste 100.000 de lei.

Potrivit poliţiei locale, femeia din Giurgiu a sustras de la locul de muncă suma de 114.185 lei, după care a pus la cale un plan cu care spera că va scăpa ca prin urechile acului, însă lucrurile nu au stat deloc aşa.

Femeia a sustras cu ajutorul iubitului şi al unui prieten suma de 114.185 lei din sala de jocuri unde ea era manager. Apoi pentru a acoperi gaura pe care au lăsat-o în contul localului, femeia reclamat furtul banilor.

Aşa se face că managera a sunat la 112 şi a reclamat faptul că un necunoscut i-a sustrans din autoturismul persoanl o geantă cu bani în valoare de peste 100.000 de lei. Bani proveniţi din încasările de la două săli de jocuri pe care le gestiona.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz şi spre nefericirea femeii s-a dovedit faptul că ea este şi hoţul şi reclamantul.

Poliţiştii au concluzionat faptul că femeia, iubitul şi prietenul acestuia au înscenat furtul pentru a putea rămâne ei cu suma uriaşă de bani. De asemenea, s-a dovedit faptul că presupusa geantă pe care femeia a declarat-o furată era goală.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au constat faptul că femeia în vârstă de 33 de ani şi-a însuşit suma de 114.185 lei în perioada decembrie 2019-ianuarie 2020.

Acum urmează ca cele trei persoane să fie trase la răspundere pentru fapta lor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro