La Constanţa un bancomat a fost aruncat în aer. Hoţii au reuşit să fugă cu banii

La Constanţa un bancomat a fost aruncat în aer © Arhiva

Aruncarea bancomatelor în aer pare că fie o metodă de furt tot mai des pusă în practică.

De data aceasta un aparat a fost aruncat în aer la Constanţa. Şi acum, ca şi în celelalte dăţi, hoţii au reuşit să fugă cu banii, făcându-se imediat nevăzuţi.

Hoţii au dat lovitura în noaptea de marţi spre miercuri şi tot de atunci oamenii legii îi caută, însă în zadar.

Incidentul a avut loc în localitatea Lumina, Constanţa, la ora 02:10, atunci când oamenii legii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 că bancomatul de la magazin a fost aruncat în aer.

„Astăzi, în jurul orei 02.10, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la un bancomat din incinta unei societăți comerciale din localitatea Lumina, a avut loc o explozie”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Deşi căutările hoţilor au început de aseară, acestea continuă pentru că încă nu au fost identificaţi. De asemenea, oamenii legii nu au descoperit nici suma de bani pe care hoţii au sustras-o din bancomatul aruncat în aer.

Pentru găsirea cât mai rapidă a celor care au dat spargerea, poliţiştii constănţeni au instituit filtre la toate ieşirile.

În acest caz, autorităţile au întocmit dosar penal pentru distrugere, furt şi nerespectarea regimului materiilor explozive. Când vor fi găsiţi, vinovaţii vor trebui să răspundă pentru faptele lor.

Încă două incidente asemănătoare au avut loc în doar două luni

Pe data de 10 februarie un alt bancomat a fost aruncat în aer, la Sinaia. Mascaţi, exact ca în filme, hoţii au dat lovitura prin metoda exploziei, apoi s-au făcut nevăzuţi în pădurea din apropierea hotelului.

Spargerea celor doi se pare că a durat doar câteva minute, mai exact, în nici mai mult, nici mai puţin de şapte minute, hoţii au golit bancomatul şi duşi au fost.

Luna trecută un incident asemănător a avut loc în Arad. Acolo o bandă de hoţi a încercat să smulgă din perete un bancomat, însă planul de acasă nu s-a potrivit cu cel de la faţa locului.

Bărbaţii au încercat să smulgă bancomatul din perete, ajutându-se de propria maşină, legându-l cu mai multe chingi. Din nefericire pentru ei, planul nu a mers, fiind nevoiţi să abandoneze operaţiunea. Întregul incident a fost filmat de camerele de supraveghere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro