La spitalul din Deva, aflat în carantină, se dau petreceri. Cutii de pizza, duse în incintă cu căruciorul cu rotile

La spitalul din Deva, aflat în carantină, se dau petreceri. Cutii de pizza, duse în incintă cu căruciorul cu rotile © Facebook Emanuel Ungureanu

O imagine făcută publică de deputatul Emanuel Ungureanu a pus pe jar întreaga ţară, în contextul virusului Covid-19. 

La finele lunii februarie, spitalul din Deva a intrat în carantină, ca măsură de prevenire a coronavirusului şi gripei.

Atunci, Consiliul Judeţean Hunedoara, de care aparţine spitalul a anunţat că „măsura a fost luată de conducerea unităţii sanitare în cadrul eforturilor de prevenire a apariţiei şi răspândirii noului virus COVID-19 (coronavirus), dar şi a numeroaselor cazuri de gripă de tip A şi B confirmate la nivelul SJU Deva”.

Astfel, mai ales dată fiind situaţia actuală, niciun aparţinător nu are voie să intre la pacienţi. 

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apare un cărucior cu rotile plin cu cutii de pizza! Personajul medical circulă în echipamentul de clinică prin curtea unităţii spitaliceşti, cu acest cărucior, ca şi cum nimic nu ar fi greşit. 

Ulterior, "surpriza" a intrat în incinta spitalului pe la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

Cutiile de pizza, spune Emanuel Ungureanu, sunt destinate unei petreceri făcută pentru un medic, ce a avut loc luni, 9 martie, la spitalul din Deva.

"La Spitalul Județean de Urgență Deva a fost declarată CARANTINĂ. Niciun aparținător nu are voie să intre la rudele lor bolnave. Corect. Ce ne facem însă cu personalul care circulă în echipamentul de clinică prin curte și transportă cu un carucior rulant pizza pentru o petrecere dedicată unui medic în INTERIORUL Spitalului?

Câte reguli de igienă și bun simț se încalcă în această imagine fotografiată ieri? Vă întrebați poate pe unde a intrat desertul în spital pentru petrecere? Cum pe unde? Pe la Unitatea de Primiri Urgențe...

Avem epidemie, ne organizăm puțin?
Ne schimbăm obiceiurile care ne pot face viața grea?
Ce face DSP Hunedoara?"
, a scris deputatul Emanuel Ungureanu pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro