Lacrimi şi durere pentru familia lui Cătălin. Şoferul de TIR nu s-a mai trezit din somn. A fost condus pe ultimul drum cu camionul / VIDEO

Lacrimi şi durere pentru familia lui Cătălin © observator.tv

Curg râuri de lacrimi în Bârlad, după ce Cătălin s-a stins subit din viaţă.

Cătălin, tatăl a două fetiţe şi şofer pe TIR de ani buni, a lăsat în urma sa multă durere.

Şoferul a ajuns acasă din cursă, a adormit şi nu s-a mai trezit, lăsând în urma sa două minunăţii de fetiţe şi o soţie îndurerată.

Bărbatul a fost condus pe ultimul drum marţi, cu camionul. Imaginile durerii au fost surpirnse în centrul oraşului.

Cătălin în vârstă de 41 de ani s-a întors în sânul familiei la sfârşitul săptămânii trecute, după o cursă la Constanţa. Ajuns acasă târziu, omul s-a culcat şi nu s-a mai trezit. Cătălin a murit subit, în somn.

Din primele informaţii, apropiaţii spun că şoferul de TIR s-a stins din viaţă din cauza unei insuficienţe respiratorii.

Cătălin a mers pe ultimul drum tot cu camionul, marea sa pasiune. Bărbatul a fost dus către cimitir cu camionul pe care a făcut ultima cursă din viaţa lui. Pe ultimul drum, alţi şoferi au venit cu camionele ca să însoţească cortegiul funerar până la groapa de veci. Maşinile au fost împodobite cu flori, coroane şi fotografii cu Cătătlin. De asemenea, colegii şoferului au claxonat tot drumul până la cimitir, moarte lui Cătălin lăsând un gol imens în inimile tuturor. 

Imaginile extrem de dureroase au ajuns şi pe internet, emoţionându-i pe cei din mediul online. De asemenea, zeci de şoferi l-au omagiat pe Cătălin şi şi-au amintit cu drag momentele petrecute în compania acestuia pe şosele sau de prin parcările din ţară şi din străinătate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro