Laura, asistenta medicală din Iaşi care a suferit un accident grav, încurajată de prieteni să-şi revină. ''Nu te lăsa învinsă''

Laura, asistenta medicală din Iaşi care a suferit un accident grav, încurajată de prieteni să-şi revină. ''Nu te lăsa învinsă'' © Facebook

Lura Dinu, tânăra asistentă medicală din Iaşi, care a suferit un accident grav în a doua zi din an, se află în continuare internată în spital. Starea sa este una delicată, tocmai de aceea prietenii s-au unit şi o încurajează pe aceasta să se facă bine.

Laura Dinu a suferit un accident grav în a doua zi din an, la ieşirea din Timişoara. Tânăra în vârstă de 30 de ani se afla singură în maşină, în momentul în care a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Se pare că, potrivit ptrimelor informaţii, tinerei i s-a făcut rău la volan.

Medicii au sosit de urgenţă la faţa locului şi au transportat-o la spital. Se pare că starea sa este încă una delicată, tocmai de aceea prietenii au ţinut să transmită mai multe mesaje emoţionante. Prietenii Laurei Dinu se roagă pentru aceasta şi îşi doresc să se facă bine cât mai repede. De asemenea, oamenii dragi Laurei vor să o vadă pe tânără cât mai repede la fel de veselă şi plină de viaţă, aşa cum o ştiu, mai ales că soţul ei are mare nevoie de ea.

''Nu te lasă învinsă, Laura! Hai, luptă pentru tine, soțul tău, pentru cei care te iubesc! Mult curaj, om drag! Forță și multe rugăciuni îți voi face, Laurica! Doamne ajută, prințesă frumoasa!,  Îmi pare foarte rău că treci prin momente dificile! Îţi doresc multă sănătate şi linişte. Te pup cu drag şi însănătoşire grabnică! PS: Te aştept pe canapea lângă o ceaşcă de cafea 😘'', sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii tinerei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro