Laura Giurcanu a pierdut toţi banii, în câteva ore / Declaraţii exclusive

+3 click pentru
galerie

Laura Giurcanu, una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz, mărturiseşte că a pierdut toţi banii stânşi pentru o vacanţă, în doar câteva ore.

Invitată la “Trips & Tricks / La drum cu vedetele”, emisiune difuzată în fiecare duminică, de la 13.30, la Antena Stars, Laura Giurcanu povesteşte cum a făcut o vacanţă cu rucsacul în spate şi a cutreierat prin Thailanda, Cambodgia, Vietnam şi Singapore. “Sentimentul este nepreţuit când îţi dai seama că ai fost în toate locurile alea. După excursia asta în Asia m-am întors mai umilă. Locurile în care am fost nu erau foarte turistice. Era un sat plutitor şi casele erau suspendate pe nişte stâlpi. Te luminează cumva, dar e şi foarte trist să vezi tot ce se întâmplă în lume. (...) Au gătit crocodili, au mâncat tarantule... În Vietnam erau nişte sticle de alcool, cu şerpi în ele. Ştiam că o să fie un suvenir pe care tata o să-l păstreze şi să-şi amintească de el toată viaţa. (...) În Singapore trebuie să te duci cu foarte mulţi bani, ca să te simţi bine. Acolo mi-am cheltuit toţi banii, într-un parc de distracţii”, povesteşte Laura Giurcanu.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Laura Giurcanu îşi aminteşte cum a fost cerută de nevastă şi mărturiseşte că logodnicul ei pleacă frecvent în vacanţe cu prietenii, într-un oraş "special", lucru care nu o deranjează.

Laura Giurcanu a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea "Next Top Model by Cătălin Botezatu", show produs și difuzat de postul de televiziune Antena 1. Emisiunea a fost prezentată și moderată de designer-ul Cătălin Botezatu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro