Legătura dintre o actriță celebră și hoții care l-au jefuit pe socrul Antoniei! Cui îi făceau parte infractorii!

+4 click pentru
galerie

Polițiștii care cercetează spargerea locuinței socrului Antoniei, care a rămas fără ceasuri și bijuterii în valoare de aproximativ un milion de euro, au descoperit o legătură incredibilă între hoți și celebra actriță Monica Bârlădeanu.

Jefuit cu puțin timp înaintea sărbătorilor de iarnă, socrul Antoniei i-a rugat, disperat, pe polițiștii care lucrau la caz, să facă tot posibilul pentru a-i recupera ceasurile, în contextul în care milionarul era extrem de atașat de acestea. Ca urmare, imediat după ce au aflat cine sunt hoții și au stabilit că doi dintre ei sunt din orașul Pantelimon, la audieri a fost adus unul dintre cei mai respectați spărgători din zonă, despre care se știa că lua cotă parte de la "șpringarii" mai tineri. Așa a ajuns la audieri și Dumitru Ciuraru, zis Mitică din Damache (n.r. Damache este o zonă rău famată din orașul Pantelimon). Fără să fie pus sub acuzare, Mitică a fost întrebat dacă știe ce s-a întâmplat cu bunurile omului de afaceri, însă acesta nu i-ar fi sprijinit pe oamenii legii.

Sursele citate au povestit, pentru spynews.ro, că Mitică din Damache ar fi cumnatul liderului interlop Ion Papuc (foto sus), devenit celebru după ce a jucat, alturi de Monica Bârlădeanu, în filmul "Francesca". În acest context, cumnatul lui Mitică a pășit, mândru, la lansare, pe covorul roșu, alături de multe alte vedete ale cinematografiei românești.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook! Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro