Legea Alexandra. Peste 40 000 de semnături pentru pedeapsa cu închisoarea pe viaţă în cazurile de viol şi crimă asupra copiilor şi femeilor însărcinate

Legea Alexandra. Peste 40 000 de semnături pentru pedeapsa cu închisoarea pe viaţă în cazurile de viol şi crimă asupra copiilor şi femeilor însărcinate © Facebook

Peste 40 000 de oameni au semnat o petiţie care poartă numele "Legea Alexandra". După cazul din Caracal oameni cer introducerea pedepsei cu închisoarea pe viaţă pentru viol şi crimă asupra copiilor sau femeilor însărcinată. 

După cazul din Caracal, unde Alexandra Măceşanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă, petiţia a fost inspirată şi din povestea unui tată din Serbia, a cărui fiică a fost răpită, violată şi ucisă. În Serbia, deja a fost adoptată legea Tijana. În aceste cazuri, de viol sau crimă asupra unui copil sau a unei femei însărcinate, să nu există posibilitatea eliberării condiţionate. 

Vezi petiţia aici

Vă reamintim că Alexandra Măceşanu a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a răpit-o, a violat-o, apoi a ucis-o după ce adolescenta la sunat la 112. În continuare este o anchetă în desfăşurare pentru a afla tot ce a făcut Gheorghe Dincă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro