Lenna Horvath și Ali Sultanul au ajuns să se certe dintr-un motiv incredibil / L-a prins în fapt

+3 click pentru
galerie

Pisicuțele Lennei Horvath și-au băgat cozile în relația artistei cu partenerul ei de scenă,  Ali Sultanul, aceștia ajungând să se certe dintr-un motiv incredibil.

Invitați la ”Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Lenna Horvath și partenerul ei de cântat, Ali Sultanul, s-au ”înțepat”, din pricina felinelor artistei. Ea are două pisici, iar el are doi câini; sunt prieteni buni, se înţeleg ca fraţii și de multe ori se vizitează. Lenna a aflat, însă, că Ali le dădea pisicilor ei cârnăciori şi tot felul de mâncăruri gătite, când ea nu era atentă, ceea ce a iscat un mic conflict între ei.

 “Mănâncă doar mâncare de pisici, nu îi dau mâncare de om. El vine, miorlăie, face ca toate alea pe lângă mine când gătesc, dar nu cedez. Îi mai dau cu prosopul de bucătărie peste fund. Că pe animal nu ai voie să îl atingi cu mâna, să îl loveşti. Nici nu aş face-o, dar câteodată, ca să îl mai pun la punct, îi mai dau cu prosopul de bucătărie sau cu ziarul. Lovesc în ceva, se sperie de la zgomot şi fuge”, declară artista.

Ali Sultanu a mărturisit, însă: “Lenna nu ştie dar eu când mai vin pe la ea şi ea tocmai a făcut ceva de mâncare, le mai dau pisicilor câte ceva să mănânce. Dacă eu mănânc şi văd că se uită aşa la mine...” Surprinsă, Lenna ridică vocea: “Nu-i mai da, că de-aia face toate prostiile, se deranjează la burtă, îi face rău. Cum să îi dai cârnăcior, cu atâta grăsime?”

Vedeți cum s-a încheiat ”cearta”, astăzi, începând cora 13.00, la ”Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro