Leo de la Strehaia, show total, la tribunal / Judecătorii au rămas mască

+4 click pentru
galerie

Interlopul Leo de la Strehaia a decis să joace tare în dosarul în care este acuzat de infracțiuni economice grave, făcând un adevărat spectacol la tribunal.


Leo, pe numele de inculpat Ion Stelică Mihai, a făcut plângere împotriva judecătorului care trebuie să facă lumină în dosarul său, invocând faptul că magistratul ar avea ceva personal cu el, însă cerera de recuzare a fost respinsă, zilele trecute. Mai mult, deși pozează în afaceriști prosperi, indivizii din gașca lui Leo de la Strehaia au susținut în fața instanței că nu își permit să își angajeze avocați, așa că magistrații au fost nevoiți să desemneze apărători din oficiu.

„Respinge ca inadmisibilă cererea de recuzare a preşedintelui de complet CCCP26 formulată de către contestatorul – inculpat MIHAI ION STELICĂ. Respinge ca inadmisibile contestaţiile declarate de către contestatorii MIHAI ION STELICĂ, MIHAI VASILE MARINEL şi MIHAI GHEORGHE ALIN. Obligă contestatorii la câte 200 lei cheltuieli judiciare către stat fiecare. Acordă onorariu parţial în cuantum de 200 lei pentru apărător din oficiu desemnat pentru contestatorul Mihai Vasile Marinel, doamna avocat Vintilă T. C. Mirela.

Majorează onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru contestatorul Mihai Gheorghe Alin, domnul avocat Lungu V. Dragoş – Constantin, de la 313 lei la 500 lei. Onorariile avocaţilor din oficiu astfel cum au fost stabilite de către completul de cameră preliminară, se vor avansa din fondurile Ministerului Justiției. Definitivă”, au decis magistrații.

Acuzat de înşelăciune


Leo de la Strehaia este cercetat, alături de fiul său, într-un dosar de înşelăciune, în care a fost şi arestat preventiv. Cum nu suportă detenţia, Leo s-a îmbolnăvit subit şi a stat mai mult prin spital, iar după ce judecătorii au decis să îl lase în libertate, s-a făcut bine: “Admite cererea inculpatului Mihai Ion Stelică. Înlocuieşte măsura arestării preventive luate prin Încheierea nr. 399/30.07.2019 a Tribunalului Bucureşti în dosarul nr. 21327/299/2019, definitivă, cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Dispune punerea în libertate a inculpatului de sub puterea măsurii arestării preventive la data rămânerii definitive a prezentei încheieri, dacă nu este arestat sau deţinut în altă cauză”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro