Libertatea Elenei Udrea, din nou în pericol! Ce se întâmplă cu fosta blondă de la Cotroceni

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea © Facebook

Lovitură de teatru pentru Elena Udrea! După ce în decembrie 2018 a reușit să scape din închisoarea din Costa Rica, procurorii încearcă să contracareze deciziile date de completurile de cinci judecători de la ICCJ. Au depus contestație pe 21 decembrie.

Libertatea Elenei Udrea este din nou în pericol. După ce procurorii au depus o contestație pe 21 decembrie, blondina riscă să treacă din nou prin neplăceri. 

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute pe 3 octombrie de autoritățile din Costa Rica în baza mandatelor emise de Interpool. Avocatul Elenei Udrea a cerut eliberarea Elenei Udrea și a și reușit să o scoată pe blondină din închisoare chiar pe 25 decembrie.

Ce declara Elena Udrea, proaspăt eliberată din închisoare

"Bună dimineața la dumneavoastră, la mine bună seara. Abia am ajuns acasă, încercam să încropim masa de Crăciun, a durat mai mult decât am calculat ieșirea din arestul de aici. Suntem bine acum, ne pregătim pentru ziua de mâine. A fost o experiență foarte grea. O compar cu cea din 2015, când am fost arestată preventivb în România. Mult mai greu decât atunci. Acum există un copil, există Eva și despărțirea de ea a fost foarte greu de suportat. Am găsit-o mult mai mare decât am lăsat-o. am lăsat-o la 13 zile, când m-au ridicat de pe stradă. Am găsit-o acum mult mai mare. Îi mulțumesc mamei șși lui Adrian. Cred că și ea este curioasă să mă cunoască. S-a uitat la mine încontinuu. Cel mai greu de suportat a fost faptul că nu eram cu copilul meu. Faptul că eram cu Alina  făcut mai ușoară perioada aceasta. Mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015 în România. Dumnezeu a făcut o minune. 

Eu nu am plecat din România pentru că voiam să călătoresc prin lume. Am plecat pentru că era evident cu tot ce s-a întâmplat. Este clar că am avut dreptate și am fost țintele unui abuz. Evident că mi-aș fi dorit să pot sta în țara mea", a spus Elena Udrea, în ziua eliberării. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro