Liderii grupării Sportivilor, la un pas să fie împuşcaţi, în plină stradă! Alertă în lumea interlopă

+5 click pentru
galerie

Liderii grupării Sportivilor au fost cât pe ce să fie împușcați,  în urma unui conflict pe care l-au avut cu unul dintre cei mai temuți infractori bucureșteni.

După mai multe incidente care au avut loc în cartierul bucureștean Berceni între bandele conduse, pe deoparte, de temuții Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi, și Teofil Burcea (foto sus), iar pe de altă parte de Mircea Nebunu și frații săi, care coordonează ce a mai rămas din gruparea Sportivilor, era să aibă loc un evenimet tragic. Potrivit unor surse apropiate lumii interlope, recent, Mircea Nebunu ar fi aflat că dușmanul său Teofil chefuiește într-un restaurant situat pe bulevardul Constantin Brâncoveanu. 

Împreună cu frații săi (Vali Nebunu, foto sus) și mai mulți apropiați, Nebunu ar fi plecat în grabă să-l prindă pe bărbat, un infractor cu ștate vechi, condamnat în mai multe rânduri pentru furturi și tâlhării. Numai că „brigada” lui Mircea a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Speriat, Teofil s-a ridicat de la masă și ar fi scos un pistol, iar scandalul s-a mutat în plină stradă. După ce a băgat cartuș pe țeavă, Mircea Nebunu (foto jos) și toți oamenii săi ar fi luat-o la fugă, speriați de moarte, mai ales că nu și-au putut da seama dacă bărbatul deține o armă letală sau una cu gaze sau gloanțe de cauciuc.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro