Liderul clanului Vancică, la şuetă cu Băsescu şi Geoană! Relații la nivel înalt pentru unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi

+4 click pentru
galerie

Fostul președinte Traian Băsescu și secretarul general adjunct al NATO s-au lăsat fotografiați alături de unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi din România, care a publicat imaginile pe internet, pentru a se lăuda în fața “dușmanilor” cu legăturile la nivel nivel înalt pe care le are.

Dan Vancică, liderul clanului care controlează sectorul 4 al Capitalei cu sprijinul grupării Sportivilor și care duce, de ani buni, un război sângeros cu rivalul său de moarte Nuțu Cămătaru, a provocat vâlvă după ce a publicat, pe un site de socializare, mai multe fotografii în care apare alături de Traian Băsescu și Mircea Geoană. În ce privește imaginea în care Vancică apare lângă Băsescu, liderul interlop lasă de înțeles că are o strânsă relație cu fostul președinte, față de care are un avantaj care îl pune pe o poziție de superioritate. “Doi oameni, două caractere, unul gestionează case de amanet și diamante iar președintele gestionează țara, dar avantajul se află de partea prietenului vostru, care gestionează strada!”, a scris liderul interlop.

Mult mai explicit este, însă, atunci când vorbește despre contextul în care s-a pozat împreună cu Mircea Geoană, pe atunci un tânăr politician. “Dragi prieteni și dușmani, toți românii, bucurați-vă pentru reușita unui român! Mircea Geoană a fost numit noul Secretar General Adjunct NATO ! Romania ar fi arătat altfel dacă bunul meu prieten ar fi fost președinte!”, a spus Vancică. În continuare, acesta a mai explicat faptul că fotografia ar fi fost făcută la inaugurarea magazinului său de bijuterii.

Alături de fratele său Lică, Dan Vancică este liderului unuia dintre cele mai temute clanuri din București. Clanul Vancică a fost acuzat că ar fi cumpărat protecție de la gruparea Sportivilor, în contextul unui conflict cu clanul Cămătarilor. În acest context, cu banii clanului Vancică ar fi fost achiziționate și mai multe arme de foc, folosite ulterior la un conflict care a avut loc în Popești Leordeni și în urma căruia un bărbat a fost împușcat în plămâni. În același timp, bărbatul este și unchiul lui Fane Vancică, fostul iubit al Roxanei Dobre, actuala soție a lui Florin Salam. Și Fane Vancică a ieșit în evidență ca urmare a unui incident sângeros, după ce, în 2012, l-a înjunghiat pe Mihăiță, fiul vitreg al lui Sile Cămătaru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro