Lino Golden, legături periculoase cu interlopul care a târât-o pe Bianca Drăguşanu în scandalul drogurilor / Detalii exclusive

+11 click pentru
galerie

Interlopul prins cu “marfă” în nări în timp ce o plimba pe Bianca Drăguşanu cu bolidul de lux pe Autostrada Soarelui este frate de cruce cu celebru Lino Golden.

Marco Kalu, pe numele său real Alexandru Claudiu Pascu, membru al celebrului clan mafiot Kalu, care este tolerat de autorităţi, deşi a comis mai multe tentative de omor, are un prieten de nădejde: Lino Golden. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche, se ştiu de mici şi au crescut împreună.

Deşi unul e cu muzica, iar celălalt cu drogurile, Lino şi Marco au devenit de nedespărţit, mergând împreună la sală, la diferite petreceri şi prin cluburi. De altfel, Marco a afirmat şi în spaţiul public faptul că a crescut împreună cu Lino şi că acum fac amândoi bani, fără a menţiona dacă produc bani din muzică sau din alte activităţi artistice.

Marco Kalu a târât-o pe Bianca Drăguşanu într-un scandal de proporţii weekend-ul trecut, când a fost prins drogat la volan, în timp ce frumoasa blondină se afla în dreapta sa. Filtrul Poliţiei Rutiere era organizat chiar la punctul de plată de pe podul de la Feteşti. Alexandru Claudiu Pascu a fost oprit, iar în urma testării s-a stabilit că acesta consumase cocaină. „Am venit ieri la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi (duminică – n.r.), ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București. Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv. Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred! El a fost luat de Poliție, iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în București! Atât am de spus despre acest episod și sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viața mea, iar droguri nici atât!”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate penru SPYNEWS.

Marco trebuie să se prezinte mâine în faţa judecătorilor într-un alt dosar, în care este acuzat că a călcat în picioare doi tineri. El a fost martor şi în celebrul dosar al lui Iorgulescu Jr., în care rudele lui din clanul Kalu au fost acuzate că au răpit un om şi l-au bătut cu ciocanul până i-au rupt oasele şi i-au scos dinţii. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro