Liviu Bucăţică, una din victimele accidentului aviatic de la Buzău, era fratele unei cunoscute femei din Constanţa!

+2 click pentru
galerie

Liviu Bucăţică, una din victimele accidentului aviatic de la Buzău, era fratele unei influente femei din Constanţa! © Facebook

În această după-amiază, un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în localitatea Nehoiu, din judeţul Buzău, pierzându-şi viaţa două persoane.

Una dintre ele, Liviu Bucăţică, avea 50 de ani şi era fratele Corinei Martin, fosta preşedintă a Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi a Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, cea care a fost măritată cu unul dintre cei mai potenţi financiar oameni de afacere din Constanţa, Dumitru Martin, şi una din cele mai influente personalităţi de pe litoralul românesc, fiind prezentă la toate evenimentele de anvergură.

Liviu Bucăţică şi sora sa, Corina Martin aveau o relaţie foarte bună, cei doi fiind nelipsiţi din cadrul acestor evenimente de la Malul Mării. Liviu Bucăţică, milionar în euro precum sora sa, nu rata niciodată ocazia de a se poza alături de Corina, dar şi de alte personalităţi care s-au perindat în ultimii ani pe litoral, imagini ajunse pe site-urile de socializare.

Cea de-a doua victimă este Mihai Covaciu, un om de afaceri din Braşov. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest