Situaţia se complică în cazul pădurarului ucis în Maramureş! Autorităţile, anunţ de ultimă oră

Situaţia se complică în cazul pădurarului ucis în Maramureş! Autorităţile, anunţ de ultimă oră © spynews.ro

Răsturnare de situaţie în cazul pădurarului din Maramureş care a fost ucis în urmă cu aproape trei săptămâni. Liviu Pop nu ar fi fost ucis de mafia lemnului, aşa cum s-a spus iniţial. 

Potrivit autorităţilor, a fost exclusă varianta ca cei care l-au ucis să fi fost din mafia lemnului. Tânărul de 37 de ani şi-a găsit sfârşitul sub lovituri cu bestialitate şi ar fi fost şi împuşcat. Ancheta a scos la iveală faptul că în afară de el, au mai fost doar două persoane, şi nu mai multe aşa cum se spusese iniţial.

Anchetatorii explică că nu este vorba de hoţii de lemne, dat fiind faptul că aceştia au furat doar lemne de foc şi uscături, nu mai mult de un metru cub în total.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, anchetatorii susţinea că nu exclud varianta ca Liviu Pop să se fi împuşcat singur din greşeală, în timp ce s-ar fi bătut cu cei care l-au atacat. 

Între timp, Liviu Pop a fost înmormântat. Au fost clipe de durere de nedescris pentru toţi cei care l-au cunoscut. În urma lui a rămas o soţie văduvă, dar şi trei copii, care nu înţeleg ce s-a întâmplat cu tatăl lor. “Se ridica la 4 dimineața din pat și pleca la pădure. Așa de mult o iubea”, povestea un apropiat. 

Ce s-ar fi întâmplat în ziua crimei

"Un pădurar a informat faptul că se întâmplase ceva greșit pe sectorul său. A anunțat șeful de district, care, la rândul său, a anunțat poliția. A durat jumătate de oră până când a sosit echipajul de poliție și l-a găsit pe pădurar decedat. Este o zonă dificilă. Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. Eu sunt în Maramureș acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Vă dați seama? L-au împușcat pe pădurar cu PROPRIA LUI ARMĂ!  L-au împușcat în omoplatul drept și nu numai! Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Noi păzim și pădurile private, asta a fost și aici! Pădurea se apără! Rog pe toată lumea să nu mai instinge la violență și să înțeleagă faptul că personalul silvic îngrijește pădurea", a declarat George Mihăilescu.


facebook whatsapp twitter pinterest