Localnicii spun că vremea era una bună în momentul tragediei aviatice de la Constanța. Ce mesaje au postat în mediul online
Publicat pe 03.03.2022 la 00:07 Actualizat pe 03.03.2022 la 00:07
Tragedia aviatică din Constanță care s-a întâmplat chiar în această seară a intrat în atenția tuturor, mai ales a locuitorilor din zonă. Oamenii nu s-au sfiit și au dezbătut cele întâmplate recent, astfel că au postat numeroase mesaje pe rețelele de socializare, din care reiese că vremea era una bună. Ce s-a întâmplat, de fapt!
- Era sau nu vremea bună în momentul tragediei aviatice?
- Ce spun locuitorii despre accident
Localnicii spun că vremea era una bună în momentul tragediei aviatice de la Constanța. Ce mesaje au postat în mediul online
În această după-amiază, un avion MiG-21 LanceR a dispărut de pe radar, iar după o perioadă scurtă de timp s-a prăbușit. În ajutor a plecat un elicopter IAR-330 Puma, dar care, de asemenea, a dispărut de pe radar. Autoritățile au dat starea de alertă, însă din nefericire, în urma prăbușirii elicopterului la sol, în zona Gura Dobrogei, județul Constanța, șapte persoane au murit.
Potrivit primelor informații date de către autorități, vremea nu ar fi fost deloc una favorbailă, însă locuitorii nu susțin aceste argumente, ci vin cu o altă ipoteză. Cazul a intrat în atenția tuturor, astfel că oamenii care locuiesc în zonă au explicat să s-a auzit o bubuitură puternică, ba mai mult decât atât, vremea era una plăcută, fără vijelie sau viscol.
Mulți dintre locuitori au explicat că doar bătea vântul, fără a exista precipitații de vreun fel sau ceață, ceea ce trezeșt misterul tragediei aviatice din această seară.
Cauza incidentului este necunoscută
În urma dublului accident aviatic s-au ridicat numeroase ipoteze, cea pe care autoritățile au luat-o în calcul în aceste momente fiind vremea rea care era în momentul în care cele două aeronave s-au deplasat.
Ipoteza autorităților se contrazice total cu cele spuse de către mai mulți locuitori în mediul online, însă în acest caz urmează să se deschidă o anchetă pentru a stabili cu certitudine cum s-a întâmplat, de fapt, tragedia.