Ultima oră! 23 de locuri suspecte, descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă

Ultima oră! 23 de locuri suspecte, descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă © Arhivă

Noi informaţii despre ceea ce se întmplă în aceste momente acasă la Gheorghe Dincă. Luni dimineaţă, anchetatorii au ajuns la domiciliul criminalului din Caracal, unde au început să facă noi săpături.

Au fost identificate 23 de locuri suspecte

Ajutaţi de un aparat special de scanat, oamenii legii au descoperit nu mai puţin de 23 de locuri suspecte din curtea lui Gheorghe Dincă. Aceste locuri urmează să fie analizate, iar dacă rezultatele vor indica aspecte deosebite, atunci anchetatorii vor decide dacă gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă vor urma să fie sparte.

Anchetatorii au căutat probe în fiecare zi acasă la Gheorghe Dincă. Chiar dacă acesta spune că le-a ucis pe cele două fete, Alexandra şi Luiza, anchetatorii nu au găsit suficiente probe în acest sens.

O nouă descoperire şocantă în casa ororilor

În plus, weekendul acesta, anchetatorii au făcut un nou anunţ şocant despre descoperirea făcută în casa ororilor, aşa cum a fost numită locunţa lui Gheorghe Dincă, după ce acesta le-a răpit şi apoi incendiat, spune el, pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu.

Anchetatorii au găsit un zid proaspăt tencuit în locuința lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii sunt de părere că zidul ar putea ascunde probe importante, precum urme proaspete de sânge sau alte resturi biologice. Acest zid nu a fost încă verificat, urmând ca acest lucru să fie făcut în zilele care urmează, cel mai probabil.

În plus, oamenii legii au fost şocaţi de felul în care se comportă Gheorghe Dincă în timp ce ei fac anchetă la el acasă. ''Este mincinos, autoritar și rece'', a spus unul dintre poliţişti.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro