Loredana, tânăra moartă în tragicul accident din Lugoj, premoniție cutremurătoare. "Parcă prevestea ce urma să se întâmple"

Loredana, tânăra moartă în tragicul accident din Lugoj, premoniție înainte de moarte. "Parcă prevestea ce urma să se întâmple" © Facebook

Loredana, tânăra farmacistă din Lugoj, care s-a stins în mod tragic într-un accident de circulație petrecut în zona Dealul Viilor. Ea ar fi apăsat prea mult pedala de accelerație și a pierdut controlul mașinii, aceasta derapând și ajungând pe câmp.

Din cauza faptului că tânăra nu avea centură de circulație a zburat prin geamul din dreapta, fix în sensul în care mașina se rostogolea, astfel că a fost strivită de automobil și s-a stins pe loc. Din păcate, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru Loredana și în scurt timp s-a pronunțat decesul.

Apropiații sunt în stare de șoc și nu pot înțelege cum s-a petrecut o asemenea nenorocire. Loredana era din Lugoj, lucra ca farmacistă și avea toată viața înainte. Posta des fotografii în care apărea zâmbitoare și nimic nu prevestea un așa necaz. În schimb, una dintre postările sale de pe Facebook le-a atras atenția prietenilor, iar o apropiată chiar a spus că fata și-ar fi presimțit moartea.

"Să așteptăm momentul. Credeți în Dumnezeu! El ne va duce în locul în care merităm să fim. În cea mai simplă zi. Poate chiar atunci când ne așteptăm mai puțin.", a scris Loredana în urmă cu ceva timp.

"Parcă prevestea ce urma să se întâmple, prin postarea ei!", a scris și prietena tinerei.

Apropiații nu se pot obișnui cu gândul că nu o vor mai vedea niciodată pe Loredana. Pagina ei de Facebook s-a transformat imediat într-un loc de comemorare, unde sute de oameni au transmis mesaje de condoleanțe: "Sincere condoleante familiei indurerate..putere sa va dea Bunul Dumnezeu sa puteti trece peste aceste incercari grele ale vietii..Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in liniste si pace! Luminita ne pare tare rau de acest mare necaz si suntem alaturi de tine!😭😭🤗 / Dumnezeu sa te odihnească în pace! Condoleanțe familiei! / Dumnezeu sa te odihneasca in pace si liniste...Somn Lin... 😭😭😭😭⚫⚫⚫⚫" 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro