Loteria Bonurilor Fiscale 2020. Bonul câștigător în februarie

Loteria Bonurilor Fiscale 2020 © Arhiva

De cinci ani de zile are loc loteria bonurilor fiscale. Acest mod de câștig a început ca un îndemn de a încuraja populația să solicite bonurile fiscale de la magazinele unde fac cumpărături, pentru a combate evaziunea fiscală la nivelul întregii țări.

La loteria bonurilor fiscale, conform legislației în vigoare, au loc două tipuri de extrageri: cele lunare și cele ocazionale. Datele celor din urmă fiind oficilizate înainte cu puțin timp de a începe extragerile.

Timp de 12 luni au luat extrageri la care pot participa toți cei care au bonuri fiscale cu valoarea cuprinsă între 1 și 999 de lei. Urmând ca la fiecare extragere să fie premiate 100 de persoane.

Așa cum prevede actul normativ, extragerile pentru luna anterioară au loc în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni.

Extragerea bonurilor câștigătoare din perioada 1-29 februarie 2020 vor avea loc astăzi, 22 martie 2020, când un million de lei se va transforma în 100 de premii. Însă, rezultatele le vom afla luni, 23 februarie, fiindcă selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape.

- etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 29;
- etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Pentru a afla câștigătorii trebuie să accesați site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al Loteriei Române.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro