Lovitură cumplită pentru amanta şefului din Poliţie acuzată de şantaj! Nu se mai opreşte din plâns

+3 click pentru
galerie

Tânăra care a fost acuzată de şantaj după ce l-a înregistrat pe un şef din Poliţia Română în timpul partidelor de amor a primit o veste cumplită.

Georgiana, tânăra care a fost o scurtă perioadă amanta unui şef de inspectorat din sudul ţării şi l-a înregistrat pe ofiţer în timpul partidelor de sex, este devastată. „M-au dat afară din facultate. Am pierdut totul, din cauza scandalului cu individul care m-a lăsat gravidă şi m-a abandonat. M-a ameninţat că mă va termina şi a reuşit...”, a mărturisit, plângând, tânăra care visa să devină avocat. Timp de câteva săptămâni, ea a fost amanta secretă a celui mai influent poliţist din judeţ şi a reuşit să-i sucească atât de tare minţile, încât acesta ajunsese să fugă de lângă nevastă şi copii, pentru a face prostioare, prin camere de hotel. Jurnaliştii noştri au descoperit că fosta amantă a şefului din Poliţia Română a fost, în trecut, condamnată penal pentru prostituţie. Între timp, infracţiunea respectivă a fost eliminată din Codul Penal, aşa că Georgiana a solicitat reabilitarea, iar în prezent are cazierul curat ca lacrima.

"Am înregistrare din maşină, din timpul unei partide de sex. Am bonuri şi chitanţe de la hotelurile la care am fost împreună. Am fotografii din camera de hotel. Am capturi de ecran cu diferite mesaje. (...) M-a abordat pe un site de socializare şi, după câteva discuţii banale, mi-a zis să vorbim în privat. La recomandarea lui, am instalat pe telefon un soft care distruge conversaţiile după câteva secunde. Mi-am dat seama de ce vrea să discutăm doar aşa şi am filmat conversaţiile cu un alt telefon. Aşa că am dovada discuţiilor, chiar dacă acestea nu mai există nici pe telefonul meu, nici pe telefonul lui. (...) El nu ştia că am fost condamnată pentru prostituţie. De altfel, nici nu mai contează trecutul meu, pentru că totul s-a întâmplat acum câţiva ani. Am început o viaţă nouă, sunt studentă la Drept. (...) Vreau să îi apară numele în ziare, ca să vadă lumea ce fel de om este. Pozează în mare familist, dar umblă cu amante. Nu i-aş fi făcut asta, însă m-a lăsat gravidă şi, când a aflat, mi-a întors spatele. Am făcut avort pe banii mei, nu a vrut să mă ajute cu nimic", declara, în urmă cu ceva timp, pentru SPYNEWS, Georgiana - fostă prostituată, fostă amantă de şef de IPJ şi, mai nou, fostă... studentă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro