Lovitură cumplită pentru fetele din dosarul de proxenetism al lui Dani Mocanu!

+4 click pentru
galerie

Tinerele audiate în dosarul în care manelistul Dani Mocanu este acuzat de proxenetism au primit o lovitură cumplită, chiar de la cei plătiţi să le apere.

Fetele chemate în faţa judecătorilor, pentru a da declaraţii în dosarul lui Dani Mocanu, au fost „turnate” chiar de judecători, care le-au făcut publice numele, pe portalul instanţelor. Deşi, în mod normal, victimelor proxeneţilor şi martorilor cheie în dosare de crimă organizată le este protejată identitatea, recent, pe site-ul administrat de Ministerul Justiţiei au fost postate datele personale ale persoanelor audiate în dosarul lui Dani Mocanu, aşa că, acum, atât manelistul cât şi ceilalţi inculpaţi ştiu exact cine sunt fetele care au „ciripit” la DIICOT.

Manelistul Dani Mocanu a fost arestat o perioadă, iar acum se află sub control judiciar, într-un dosar de proxenetism şi constituire a unui grup infracţional organizat. Dani Mocanu a fost acuzat că şi-ar fi forţat dansatoarele să se prostitueze. Procurorii DIICOT susţin că Dani Mocanu ar fi convins câteva tinere nu doar să apară în videoclipurile lui, dar și să îşi vândă trupul în străinătate.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro