Lovitură cumplită pentru pastorul care l-a atacat pe Mihai Morar în public / Decizie de ultimă oră

+5 click pentru
galerie

Ion Călin, pastorul penticostal din Ferentari care l-a „înţepat” pe Mihai Morar, în public, a primit o lovitură cumplită din cauza odraslelor sale, care erau acuzate de trafic de minori.

După un proces care a durat patru ani, Florin şi Rut Călin, frate şi soră, copii ai pastorului penticostal din Ferentari, au fost condamnaţi pentru trafic de minori şi constituire a unui grup infracţional organizat. Conform portalului instanţelor de judecată, Florin Călin va executa trei ani şi opt luni de închisoare, iar sora lui, Rut, patru ani.

Ceilalţi opt nculpaţi din dosarul de crimă organizată au primit pedepse asemănătoare, precum şi interdicţia de a se apropia de cele 21 de victime.

În timp ce erau judecaţi, Florin şi Rut Călin au fost eliberaţi de magistraţii bucureşteni din arest după ce pastorul a depus în mai multe dosare adeverinţe semnate chiar de el, din care rezulta faptul că traficanţii de copii sunt enoriaşi ai bisericii penticostale pe care o conduce şi că sunt oameni cu frică de Dumnezeu.

La momentul respectiv, slujitorul lui Dumnezeu a încercat prin toate metodele posibile să spele imaginea copiilor săi: printre enoriaşi, pe Facebook şi chiar la emisiunea "Răi da' buni", unde i-a spus lui Mihai Morar că el are o familie model, dar românii sunt "ortohoţi", joc de cuvinte care l-a enervat la culme pe îndrăgitul realizator TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro