Lovitură de teatru în dosarul hoţilor care l-au jefuit pe Joshua Castellano / Milionarul a luat o decizie neaşteptată

+2 click pentru
galerie

Milionarul Italian Joshua Castellano, care patronează unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fițe din București, a luat o hotărâre la care nu se mai aștepta nimeni, după ce o bandă de hoți i-a spart casa și i-a furat colecția de ceasuri, bani și bijuterii foarte scumpe.

Iarna trecută, cu puțin timp înaite de Crăciun, mai mulți indivizi au intrat în casa lui Joshua Castellano și i-au furat acestuia ceasurile, niște bijuterii și o sumă importantă, prejudiciul declarat de milionar de Poliție ridicându-se undeva la 1.000.000 de euro. Anchetatorii au stabilit că lovitura fusese pusă la cale chiar de șoferul său, un membru al clanului Hingheru, care lucrase împreună cu cei mai buni spărgători din comuna Pantelimon, în frunte cu așa numitul Mitică din Damache, pe numele său adevărat Dumitru Ciuraru, un hoț legendar care i-a inspirat pe mulți tineri răufăcători.

Surse din anturajul milionarului, spuneau, la puțin timp după reținerea suspecților, că Joshua Castellano l-ar fi promis că, dacă îi returnează ceasurile, își retrage plângerea și renunță la bani și bijuterii. Numai că, din ce se cunoștea la momentul respectiv, ceasurile fuseseră deja vândute în străinătate, iar hoții apucaseră chiar să risipească o parte din banii câștigați. Cu toate acestea, surse judiciare au dezvăluit, pentru spynews.ro, că hoții ar fi reușit să recupereze cel puțin o parte dintre acestea și să Ie returneze păgubitului. Ca urmare, Joshua Castellano și-a retras plângerea și i-a scăpat pe toți de pușcărie, drept pentru care toată munca anchetatorilor s-a dovedit a fi în zadar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro