Lovitură de teatru în scandalul stareţului gay / Cum fentează popa „puşcăria”!

+2 click pentru
galerie

Preotul care a fost prins în timp ce flirta cu un băbat agăţat pe Internet, pe care l-a şi invitat în chilia lui, a reuşit să fenteze pedeapsa primită.

Trimis la „puşcărie”, într-o mănăstire din vestul ţării, pentru a se ruga şi a pupa icoane cu gura pe care voia să o folosească pentru a satisface un alt bărbat, preotul gay s-a „vaporizat”, după doar câteva zile. Surse din apropierea preotului pervers au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că acesta a plecat de la locul de detenţie pentru a efectua mai multe analize medicale. Din fericire, popa este bine, numai că nopţile pe care nu le-a dormit din pricina bărbaţilor potenţi şi-au pus amprenta pe sănătatea stareţului, iar acesta ar fi fost diagnosticat cu „oboseală cronică”. Epuizat, preotul a ajuns la concluzia că nu mai poate executa pedeaspa dispusă de şefi, din pricina problemelor medicale, şi nu s-a mai întors la mănăstire. „Sunt la spital, nu pot vorbi”, a explicat, ieri, stareţul gay reporterilor SPYNEWS.

Cafea cu aromă de bărbat

Preotul care până mai ieri a fost stareţul unei mănăstiri din vestul ţării a devenit protagonistul unui scandal teribil, după ce i-a mărturisit unui bărbat cunoscut în spaţiul virtual că îşi doreşte să-l facă fericit cu gura. Şi nu în cadrul unei liturghii, ci între patru pereţi, în chilia lui primitoare. În cadrul discuţiilor, preotul a explicat că ar vrea să fie trezit din somn pe la spate şi că, după o noapte de amor sălbatic, dimineaţa ar savura o cafea fierbinte, cu „lapte de bărbat”. Dacă popa a făcut ceva cu mâna pe care i-o pupă copiii şi băbuţele sau cu gura cu care sărută icoanele şi gustă vinul de împărtăşanie, din linguriţa sfinţită, doar el ştie. Cert este, însă, faptul că discuţiile perverse purtate cu bărbatul care i-a sucit minţile au ajuns, în final, la superiori. Pus în faţa probelor, popa nu a contestat nicio clipă conversaţiile, afirmând că, într-adevăr, a spus că şi-ar dori să facă fericit cu gura un bărbat, dar că fanteziile nu s-au materializat. Cum ar veni, numai gura a fost de el!

Şef de la episcopie: „A zis că vrea să-i bea sperma. Aşa, şi?!”

Contactat de reporterii SPYNEWS, pentru a oferi detalii cu privire la cazul şocant petrecut în ograda sa, un reprezentant al episcopiei a avut o atitudine incredibilă, lăsând să se înţeleagă faptul că presa nu ar trebui să facă mare caz din faptul că un preot s-a arătat dispus să-i facă sex oral unui alt bărbat, în chilia sa. „Nu văd care este problema dumneavoastră! Fiecare are dreptul să facă ce vrea. Este adevărat că părintele a spus că vrea să bea sperma unui bărbat, într-o conversaţie purtată pe Internet. Aşa, şi?! A recunoscut că afirmaţiie îi aparţin, iar noi am luat măsuri. Dar nu înţeleg de ce interesul ăsta al presei pentru acest subiect. Părintele a fost mutat la o altă mănăstire şi, temporar, nu mai are voie să slujească”, a reacţionat reprezentantul episcopiei din vestul ţării, iritat de faptul că jurnaliştii SPYNEWS şi-au permis să întrebe dacă preotul homosexual a fost sancţionat în vreun fel.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro