Lovitură pentru Sile Cămătaru! Ce a decis instanţa în cazul fiului interlopului

+2 click pentru
galerie

Lovitură pentru Sile Cămătaru! Ce a decis instanţa în cazul fiului interlopului © Facebook

Problemele continuă pentru fiul lui Sile Cămătaru! Albert Balint a fost trimis în judecată, după ce a fost prins la volan, drogat şi fără permis. Instanţa a luat o hotărâre în cazul contestaţiei depuse de Albert Balint împotriva măsurii arestului preventiv.

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, a ajuns în arestul Poliţiei Olt pe 28 decembrie, la o zi după ce a fost prins de poliţişti drogat şi fără permis, la volan. Cu doar o săptămână înainte de acest episod, Albert Balint era reţinut în cazul tânărului pe care l-a înjunghiat. 

Atunci, fiul lui Sile Cămătaru a fost arestat pentru că victima şi-a retras ulterior plângerea. 

În urma unui control de rutină, Albert Balint a ajuns din nou în faţa oamenilor legii. A fost reţinut pentru 24 de ore şi mai apoi, arestat preventiv pentru 20 de zile şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Olt. 

Albert Balint a contestat arestul preventiv, dar instanţa a decis menţinerea măsurii. Fiul lui Sile Cămătaru mai avea totuşi, o şansă. "Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare sau de la comunicare, după caz".

"În temeiul dispoziţiilor art. 348 alin. 1 şi 2 rap. la art. 207 alin. 2 şi 4 din Codul de procedură penală, Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpatul Balint Albert Florian, în prezent aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al jud. Olt, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr. 28/28.12.2019 emis de Judecătoria Slatina în dosarul nr. 13419/311/2019, şi, pe cale de consecinţă, menţine această măsură", se arată în soluţie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro