Lucian Bolcaș a murit

Lucian Bolcaș a murit © Captură Video

Doliu uriaș în România! Avocatul Lucian Bolcaș a murit.

România este în doliu! O veste cutremurătoare a zguduit astăzi întreaga țară. Avocatul Lucian Bolcaș s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani.

Regretatul avocat a murit după o lungă suferință. Lucian Bolcaș s-a stins din viață în propria sa casă, fiind răpus de o boală nemiloasă: cancerul.

De-a lungul vieții, Lucian Bolcaș s-a remarcat ca avocat în Baroul București și politician român, fost vicepreședinte al PRM, deputat al Parlamentului României.

Vestea morții sale a fost o lovitură grea atât pentru apropiați, cât și pentru oamenii care îl îndrăgeau și îl aveau drept exemplu pentru munca sa.

Moartea sa a lăsat urme adânci în inimile oamenilor care îl apreciau. Printre aceștia se numără și Dan Constantin, de la Jurnalul Național, care și-a exprimat public regretul față de moartea avocatului.

"Avea o disponibilitate extraordinară de dialog și cu argumente puternice, dădea un mesaj convingător pentru publicul larg. Cred că tăria concepției lui legate de adevăratul stat de drept, de lupta cu abuzurile instituțiilor statului, a făcut din personlitatea lui un reper pentru care îl căutau telespectatorii și realizatorii care simțeau că aici pot să găsească un argument, un sprijin în ce doreau să transmită", a spus Dan Constantin la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro