Lucian Sănmărtean, mesaj emoţionant către tatăl său! I-a îndeplinit cea mai mare dorinţă!

+3 click pentru
galerie

A scris istorie în lumea fotbalului, iar acum a sărbătorit cei 39 de ani alături de prieteni, de coechipieri, dar şi alături de tatăl său, căruia i-a transmis un mesaj emoţionant.

Lucian Sănmărtean a oferit un interviu în exclusivitate alături de eroul său, tata. "Mingea a fost singura jucărie pentru el. Mi-am dorit atât de mult să am băiat. Mi-a dat Dumnezeu doi băieţi. Şi mai mult, au jucat şi fotbal, ceea ce mi-am dorit foarte mult. Eu am fost un tată sincer, nu puteam să fabulez că joacă bine", declară, mândru, bărbatul.

Mai multe dezvăluiri vedeţi, în premieră, astăzi, la Star Matinal, pe Antena Stars, începând cu ora 8:00!

A fost acolo când a cunoscut succesul, dar şi când fiul său Lucian Sănmărtean s-a luptat cu greutăţile. "Tata este eroul meu. M-a ajutat să mă dezvolt în societate, el m-a ajutat să-mi îndeplinesc marele vis. Visul lui de a juca fotbal s-a materializat prin mine. Iar asta mă face mândru că am putut să îi îndeplinesc marea dorinţă", spune, emoţionat, sportivul.

La rândul lui, tatăl a avut un mesaj la fel de emoţionant: "Îi mulţumesc că m-a făcut să am poftă de viaţă! Îi mulţumesc pentru că m-a făcut mândru de el. Am fost bolnav şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că m-a lăsat să trăiesc să îl văd unde a ajuns. Am avut mult noroc de la Dumnezeu. Mă bucură tot ce a făcut în fotbal, sunt mândru şi de nepoţica mea. Nu cred că există un om mai fericit ca mine!"

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro