Ludovic Orban, despre deschiderea salilor de sport și ce îi așteaptă pe elevi în noul an școlar: ”Relaxarea este graduală”

Ludovic Orban, despre deschiderea salilor de sport și ce îi așteaptă pe elevi în noul an școlar: ”Relaxarea este graduală”

Deschiderea sălilor de sport după încheierea stării de urgență este un subiect de interes pentru toți românii din țară. Ludovic Orban a făcut primele declarații în acest sens, dar și despre modul în care elevii vor fi întîmpinați în noul an școlar.

Românii au așteptat cu sufletul la gură data de 15 mai pentru a-și putea relua din nou activitatea, însă odată cu încheierea stării de urgență, imediat în România s-a instaurat starea de alertă care de asemenea cuprinde mai multe măsuri și restricții care vor trebui respectate. 

Una dintre întrebările la care românii așteaptă un răspuns este deschiderea sălilor de sport. Ludovic Orban a ținut să precizeze că cetățenii români vor putea face ”sport în aer liber, sport individual, relaxarea este graduală” , asta însemnând că în continuare locurile precum sălile de sport vor rămâne închise. 

Mai mult de atât, Premierul a mai ținut să precizeze că începând cu noul an școlar, toți elevii vor primi măști pe care vor trebui să le poarte la cursurile din incinta unităților școlare. 

Ludovic Orban a ținut să mai precizeze că momentan hotelurile vor fi deschise, însă clienții nu vor putea să servească masa în restaurant, ci vor putea primi mâncarea comandată doar în camera în care sunt cazați, pentru a nu exista riscul răspândirii virusului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro