Ludovic Orban, supus celui de-al doilea test pentru coronavirus. Premierul se află acum în izolare

Ludovic Orban, suspus celui de-al doilea test pentru coronavirus © Arhiva

Ludovic Orban a anunțat pe data de 13 martie că se va autoizola alături de toți miniștri și senatorii PNL.

Premierul Ludovic Orban s-a autoizolat la Vila Lac 1 pe data de 13 martie, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, în caz că l-ar fi contactat, după ce a participat la ședința Biroului Politic Naţional al PNL din 9 martie, alături de senatorul liberal Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus.

Tot atunci, premierul a fost testat pentru prima data, iar rezultatul testului a fost unul negativ, atât pentru el, cât și pentru mai mulți miniștri. Chiar și așa, Orban s-a autoizolat pentru a se asigură că nu este infectat și că la rândul lui nu va infecta alte persoane.

”Premierul Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus (COVID-19), iar rezultatul este NEGATIV”, se arata atunci în comunicatul Grupului de Comunicare Strategcă.

Acum, luni, 23 martie, premierul României va trebui să fie testat din nou. Dacă și de această dată rezultatul testului pentru coronavirus va fi negativ, Ludovic Orban va reveni marți la Palatul Victoria, urmând să își încheie perioada de izolare de 14 zile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro