Luis Lazarus, dezvăluire şocantă despre trecutul lui Dincă: "El a avut nişte probleme cu diverse femei"

Luis Lazarus, dezvăluire şocantă despre trecutul lui Dincă: "El a avut nişte probleme cu diverse femei" © spynews.ro

Marţi dimineaţă, zeci de poliţişti, procurori şi criminalişti au ajuns la casa groazei, pentru continuare cercetărilor. De asemenea, a fost adus şi un buldoexcavator. Anchetatorii au început săpăturile şi analizează fiecare colţ din casa şi curtea inculpatului. 

Cercetările continuă în cazul crimelor de la Caracal. Oamenii legii pregătesc aducerea unor noi utilaje, pentru spargerea gropilor de beton. Mai mult decât atât, pe parcursul întregii zile se vor dărâma şi zidurile casei, transmite România TV. 

Curtea lui Gheorghe Dincă va fi cercetată în amănunt cu aparatură performantă ce poate detecta anumite urme ascunse chiar și la 3 metri sub pământ.

Luis Lazarus susţine că nu este puţin probabil ca într-una dintre acele gropi să fie găsite alte rămăşiţe umane şi să se descopere un şir de crime îngrozitoare.

Privind cele spuse în ultimele zile de Alexandru Cumpănaşu, cum că Gheorghe Dincă a fost protejat ani de zile de mai mulţi oameni influenţi ai zonei: un fost şef din Poliţia Caracal, o judecătoare, un procuror, dar şi un om politic, Luis Lazarus a menţionat că încă din tinereţe, Gheorghe Dincă era un agresor.

Victimele pe care le-ar fi făcut Dincă în urmă cu mulţi ani nu vor să iasă în faţă, dar spune Luis Lazarus, dacă se vor continua cercetările, cu siguranţă alte detalii cutremurătoare vor apărea în acest caz. 

"Aflându-mă la Caracal, au venit nişte cetăţeni la mine şi mi-au spus că printre cetăţenii care stau acolo să asigure ordinea, se află unul care a fost implicat într-un dosar de trafic de persoane şi mie nu-mi venea să cred", a declarat Luis Lazarus. 

"Acea perioadă era probabil perioada în care făcea tot felul de comisioane unor oameni, pentru că violent a fost întotdeauna, doar că atunci simula mai bine. Eu am informaţii de la tot felul de persoane care spun că, încă din tinereţe el avut nişte probleme cu diverse femei şi le-a agresat şi aşa mai departe. Din păcate ele nu vor să iasă în public şi să spun aceste lucruri. Deşi, cred că anchetatorii dacă vor mai săpa, vor mai descoperi câteva dintre ele", a declarat Luis Lazarus pentru România TV. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro