Mădălin și Nicoleta, de la Dragoste fără secrete, au părăsit competiția! "Vă rog să vă ridicați și să ieșiți"

+2 click pentru
galerie

Mădălin și Nicoleta, de la Dragoste fără secrete, au părăsit competiția! "Vă rog să vă ridicați și să ieșiți" © captura video

Săptămâna a început cu o eliminare, la Dragoste fără secrete. Controversatul cuplu format din Mădălin și Nicoleta a părăsit concursul.

Mădălin a avut o plecare în stilul său caracteristic și a ținut să puncteze pentru ultima oară că nu a nutrit niciodată sentimente pentru colega sa de apartament, Nicoleta. 

"Eu nu sunt bine pentru că eu consider că misiunea mea s-a terminat. Eu și cu Nicoleta nu avem nimic, ne cunoaștem cu două luni înaintea lui Alex și nu s-a întâmplat nimic între noi. Ideea este că Nicoleta a venit în competiție pentru Alexandru. Vreau acasă pentru că nu mai e rostul meu aici. Da, vreau să ies din competiție. Sunt foarte sigur. Am mințit de la început. Nu avem nici o treabă, se vede cu ochiul liber. Prestația mea a fost și un mic pamflet.", a spus Mădălin.

"Ținând cont de decizia ta, Mădălin și Nicoleta, de astăzi nu mai faceți parte din competiție. Am reținut ce ai avut de spus, vă rog să vă ridicați și să ieșiți.", a spus Iuliana Călinescu. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro