Made in Vaslui. Femeie snopită în bătaie de fiu, după ce a prins-o cu amantul în pat. "Nu le-a păsat că tata murise de puțin timp"

Made in Vaslui. Femeie snopită în bătaie de fiu, după ce a prins-o cu amantul în pat. "Nu le-a păsat că tata murise de puțin timp" © vremeanoua

O femeie a încasat o bătaie soră cu moartea din partea propriul lui, după ce a fost prinsă în fapt, chiar în timp ce se iubea cu amantul.

Tânărul a prins chip de nebunie și nu i-a trebuit mult până a decis să îi aplice o corecție mamei sale. Când i-a văzut pe cei doi în pat, a luat-o pe femeie la bătaie, iar pe iubit, care e și vărul răposatului său tatăl, l-a pus imediat pe fugă. Femeia din Fetești a ajuns de urgență la spital, cu mai multe traumatisme. Cei doi s-au iubit chiar în ziua în care familia a organizat pomana de 40 de zile a soțului femeii, care a murit răpus de cancer.

"Poate n-ar fi trebuit să o bat, dar mi-am piedut mintile când am văzut-o cu ăla călare peste ea, chiar în patul în care tata a murit. Am tras-o de sub el, iar în momentul ăla s-a lovit cu gura de sobă. I-am mai dat două picioare sănătoase si poate l-as fi bătut si pe el dacă nu apuca să fugă. Oricum, o are promisă si el, nu scapă. Nu le-a păsat că tata murise de putin timp. Măcar de s-ar fi dus în altă parte, să nu-i văd eu, să nu stiu ce le poate pielea. Acum mama e la spital, dar nu are nimic, a fost si sora mea si a vorbit cu ea, a fost si fratele meu. Probabil o tin cât mai mult pentru a-mi schimba mie încadrarea. Dacă mă ajută Dumnezeu să trec cu bine peste hopul ăsta, îmi iau sotia si plec din tară, nu vreau să mai stau sub acelasi acoperis cu maică-mea, că numai prostii face", a declarat tânărul.

Cel mai probabil, femeia a vrut să își protejeze fiul, deși a fost bătută crunt, și nu a depus plângere la poliție. Cu toate acestea, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, scrie vremeanouă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro