Made in Vaslui. O asistentă de la Spitalul Județean, bătută crunt de soțul psiholog. Femeia este în stare gravă!

Made in Vaslui. O asistentă de la Spitalul Județean, bătută crunt de soțul psiholog. Femeia este în stare gravă! © arhivă

Scene desprinse din filme au avut loc în Vaslui. O asistentă de la Spitalul Județean de Urgență a ajuns în stare gravă pe mâinile medicilor, după ce soțul ei, psiholog fiind, a snopit-o în bătaie. 

O asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce a fost bătută crunt de către soțul ei. Bărbatul, psiholog fiind a reușit să o bage în comă pe soția lui, iar în acest moment, se zbate între viață și moarte. 

Potrivit informațiilor oferite de presa locală, se pare că bărbatul care a agresat-o fizic pe asistenta din Vaslui este un fost angajat la Poliția Vaslui, iar acum profesează ca psiholog la Inspectoratul Județean de Poliție de Frontieră din Vaslui.

Prezentând mai multe traumatisme, femeia a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde medicii au avut parte de un șoc să o vadă într-o asemenea stare. 

„S-a internat la noi în urgență, în secția de Neurologie. Starea ei s-a agravat și a fost mutată în Terapie Intensivă în comă de gradul 4, de unde a fost transferată la Iași. Din partea spitalului a fost făcută o sesizare la poliție că este o pacientă în starea în care este și cu suspiciune de traumă”, a declarat managerul Spitalului Județean Vaslui, pentru mediafax.ro.

Care este starea femeii

În urma loviturilor extrem de dure pe care le-a încasat, femeia este în stare gravă, iar în acest moment, aceasta se zbate între viață și moarte. 

În aceste momente, femeia bătută de soțul său se află internată la Spitalul CI Parhon din Iași. 

„Este o pacientă aflată în stare generală foarte gravă, este internată în Secția de Terapie Intensivă, diagnosticul vital este rezervat. Nu putem da informații despre această pacientă din cauza indicațiilor medico legale, existând o suspiciune de agresiune, dar colaborăm cu toți colegii implicați în tratamentul acestui caz pentru a ne asigura că pacienta este tratată maximal”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului CI Parhon, pentru mediafax.ro.

Poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs acest lucru. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro