Mai ceva ca în filme! S-au tras focuri de armă în Capitală, pentru că un şofer fără permis nu a oprit la semnalele poliţiştilor

S-au tras focuri de armă în Capitală, după ce un şofer fără permis nu a oprit la semnalele poliţiştilor © Arhiva

Un incident care putea fi oricând parte dintr-un film de acţiune a avut loc în Capitală, în noaptea zilei de marţi spre miercuri.

Oamenii legii din Bucureşti, aflaţi la datorie, au avut parte de o noapte cu peripeţii, după ce un şofer nu a oprit la semnalul de oprire. Ba mai mult, acesta a călcat pedala de acceleraţie şi dus a fost.

Imediat, poliţiştii bucureşteni au pornit în urmărirea şoferului teribilist şi după multe minute au reuşit să îl oprească pe şofer.

În momentul în care unul dintre poliţişti se îndrepta spre maşina fugarului, acesta nu s-a lăsat şi a pornit din nou. De această dată, în fuga sa a lovit şi autospeciala.

Pentru a nu îl scăpa, oamenii legii au pus în acel moment mâna pe arme şi au tras câteva focuri în plan vertical. De asemenea, politiştii au tras şi în direcţia roţilor maşinii fugarului, în încercarea de a-l opri.

Chiar şi aşa, urmărirea a continuat până pe autostrada A2. În cursa nebună au fost chemate şi alte echipaje pentru ca şoferul teribilist să nu scape.

Şoferul a fost oprit şi prins pe autostradă. Acesta se afla singur în maşină şi din fericire, în goana lui nu a făcut nici o victimă.

După ce a fost reţinut, bucureşteanul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală.

În urma verificărilor făcute de oamenii legii a reieşit faptul că şoferul în vârstă de 33 de ani, din judeţul Ilfov, s-a urcat la volanul maşinii fără a deţine permis de conducere.

În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro