Mai mulţi adolescenţi sunt căutaţi, după ce au doborât un copac cu toporul, într-unul dintre cele mai mari parcuri din Capitală / VIDEO

Mai mulţi adolescenţi sunt căutaţi, după ce au doborât un copac cu toporul © Captura video

Imagini scandaloase au ajuns virale pe internet, stârnind reacţii controversate. Un grup de adolescenţi a recurs la un gest extrem care a revoltat o întreagă comunitate.

Tinerii au ieşit la o plimbare nocturnă prin parcul IOR din Capitală, dar nu oricum, ci cu un topor la putător.

După ce s-au relaxat cum au ştiut ei mai bine, tinerilor le-a venit o ideee deloc strălucită. Se pare că un copac de pe marginea lacului îi încurca extrem de tare, căci la un moment dat, băieţii au scos toporul şi ai trecut la treabă.

Imaginile în care tinerii doboară copacul au fost surprinse de camerele video amplasate în parc, apoi au fost viralizate pe internet chiar de primarul Sectorului 3 din Capitală.

În imagini se vede cum un tânăr scoate un topor şi începe să lovească un copac. Pentru că nu a reuşit să îşi ducă fapta la bun sfârşit, alţi doi tineri au venit în ajutor, iar unul dintre ei reuşeşte să şi doboare tânărul copac.

Imaginile ajunse pe internat au stârnit reacţii controversate. Dacă unii au comentat creşterea şi educaţia primită de către tineri, alţii s-au gândit că tinerii ar fi putut fi un pericol pentru trecători, având în vedere că umblau cu un topor la ei.

"Educația de acasă își spune cuvântul... frumos ar fi să primească muncă în folosul comunității", "Deci prin IOR umbla unii cu un topor", au fost doar două dintre comentariile celor din mediul online.

De altfel, primarul Sectorului 3 din Capitală, susţine că a făcut plângere la poliţie în acest caz pentru că astfel de comportamente nu trebuie încurajate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro