Maimuța care terorizează Capitala, a lui Nuțu Cămătaru

Maimuța care terorizează Capitala, a lui Nuțu Cămătaru © Pixabay

O maimuță care umblă nestingherită prin Capitală a pus pe jar toate autoritățile. Animalul, care a fost zărit în curtea unei femei ce locuiește în sectorul 5, ar aparține chiar lui Nuțu Cămătaru.

Alarma a fost dată de o femeie din sectorul 5, care se afla în curtea casei împreună cu fiul ei. La un moment dat, i-a fost dată să zărească ceva ce a lăsat-o cu gura mască: o maimuță care se cocoțase pe gardul ei.

Mobilizare pentru prinderea maimuței

Panicată, femeia a sunat imediat la 112, unde a raportat că o maimuță periculoasă a ajuns la ea în curte. La fața locului a venit o echipă de jandarmi, care însă nu aveau echipamentul necesar pentru capturarea animalului.

N-au avut succes nici cei de la Protecția Animalelor, care în zadar au încercat să prindă intrusul din curtea femeii. Așadar, maimuța s-a făcut nevăzută și este în continuare căutată.

A cui este maimuța

Potrivit informațiilor RomâniaTV, animalul ar aparține lui Nuțu Cămătaru (sau, cel puțin, un apropiat de-ai lui), acesta fiind renumit pentru faptul că deține animale exotice, chiar dacă asta este interzis prin lege în România.

Cert este că trei maimuțe au scăpat din curtea unde erau ținute, doar două dintre ele fiind găsite și aduse înapoi de către proprietar.

„Trei astfel de maimuţe au scăpat din curtea unui cetăţean al sectorului 5. Două dintre ele au fost recuperate de proprietar. Cea de-a treia nu a fost încă prinsă. Deţinerea de animale exotice este interzisă în România”, a explicat Tudor Tim Ionescu, la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro